A la zona de Deltebre, a Tarragona, trobarem monuments històrics i paisatges singulars, però també hi trobarem productes de la terra com l’arròs Molí de Rafelet, produït i elaborat de forma tradicional des de fa dècades.

El Molí de Rafelet el fundà Rafael Margalef Bertomeu al 1935 i són els descendents i familiars els qui s’encarreguen actualment de continuar oferint l’arròs de qualitat de sempre i els seus productes tradicionals.

El Molí és l’únic lloc al Delta de l’Ebre on es segueix un procés d’elaboració tradicional i artesanal. Al seu espai web tenen tot d’informació sobre la historia de la família, les varietats dels seus productes i el procés d’elaboració que es segueix per a la seva producció.

Allotjament

Villa Fina
Villa Fina

Deltebre

Casa completa ( 10 places )

La casa és tranquil·la i acollidora, aïllada de la població. Es troba envoltada d’arrossars i en el mateix centre del Parc Natural del Delta de l’Ebre. El seu…
Caseta Montanyana
Caseta Montanyana

Deltebre

Casa completa ( 4 – 6 places )

Aquesta caseta va ser construït l’any 1945 per l’oncle Ullat. Els meus avis la van construir per viure durant la temporada de la sega de l’arròs, que al mateix temps…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios