Avui visitem una altre indret de la costa catalana: Calella de Palafrugell, a la comarca del Baix Empordà, província de Girona. Com tota la costa catalana, aquí trobarem un poble de llarga tradició marítima, de pescadors, on s’acumulen les petites embarcacions típiques.

Les petites cales banyades pel Mar Mediterrani atrauen cada cop més visitants a la zona, especialment, clar, a la temporada estiuenca. És l’època quan a Calella de Palafrugell comença a sonar la música amb la seva trobada anual d’havaneres a la platja i el Festival de Cap Roig, un lloc ideal.


Va ser aquí el lloc on va néixer l’escriptor Josep Plà. La cultural, musical i literària, s’uneix al paisatge mediterrani de Calella de Palafrugell. Des d’aquí partien joves a la cerca de fortuna cap a “les Amèriques” i fruit d’aquests moviments es va crear aquella relació cultural que avui simbolitza la música a la vila.

Cases rurals

Allotjaments rurals a Palafrugell:

Mas Abelli
Mas Abelli

Calonge

Per habitacions ( 2 – 17 places )

Mas Abellí està situat a Colonge, una localitat costera del Baix Empordà, formada per dos nuclis urbans, Calonge (vila medieval) i Sant Antoni, a la vora del…

El Mas de les Flors
El Mas de les Flors

Mont-ras

Per habitacions ( 1 – 22 places )

Una masia amb més de 200 anys d’antiguitat, recentment restaurada per doner allotjament i serveis. Situada als afores del municipi de Mont-ras, al centre de la Costa…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios