A la costa de la província de Tarragona es troba l’espai conegut com a Costa Daurada, a la seva franja Nord, un espai banyat pel Mar Mediterrani on la seva claredat, clima i la llum que li dona color li ha valgut el seu nom: daurada.

Ara que el calor es fa més intens, la Costa Daurada ens apareix com una de les destinacions ideals per passar uns dies de esbarjo, de platja, natura i descans. Per això, hem seleccionat algunes de les cases rurals que es troben en aquest indret català, des d’on organitzar una petita escapada.


Cases rurals a la Costa Daurada

Casa rural La Fassina situada a Altafulla. Masia catalana del segle XVIII a 1 kilòmetre del barri antic medieval i a 200 metre del mar.

Cases rurals a la Costa Daurada de Tarragona

Casa rural Cal Corneta, situada al tranquil poble de Masboquera i a tan sols 10 minuts de les platges, al cor de la Costa Daurada.

Cases rurals a la Costa Daurada

El Mirador de l’Alt Camp és una casa rural de poble independent ubicada a Miramar, Figuerola del Camp, Muntanya de la Costa Daurada. Les seves vistes són magnífiques, des les muntanyes de Montserrat fins al Delta de l’Ebre.

Cases rural a la Costa Daurada

Casa rural l’Era a pocs kilòmetres del cor de la Costa Daurada i a un paisatge rural meravellós, a la Torre de Fontaubella, una terra de tradició vitivinícola i amb un gran patrimoni natural i cultural.

Més cases rurals a la Costa Daurada

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios