El Camí de Sant Jaume uneix els extrems oriental i occidental de la Península Ibèrica, des de Catalunya fins a Galícia, des de Cap de Creus fins a Finisterre. Ple de monuments i d’anècdotes històric, el Camí de Sant Jaume comença a Sant Pere de Rodes.

Aqueta ruta jacobea ofereix als viatgers l’aventura de recórrer gran part dels comtats històrics que van anar conformant el que més tard esdevindria en Catalunya i el regne d’Aragó, una vegada traspassat el terme d’Alcarràs, a Lleida.

No per casualitat al Camí de Sant Jaume se’l va considerar com a bé cultural i l’ Institut Europeu d’Itineraris Culturals el va catalogar de “primer gran itinerari europeu”, com s’ informa des de Turisme de Catalunya. De forma que els senderistes i amants de la natura ten un bon espai i un llarg recorregut per gaudir de les terres catalanes.

Allotjaments

Cases rurals a Alcarràs, fi del Camí de Sant Jaume a la província de Lleida:

Escola del Puig
Escola del Puig

El Puig

Casa completa ( 4 – 6 places )

Quan accedim a l’Escola del Puig ens dona la benvinguda un saló-menjador-cuina molt ampli amb ximeneia tancada amb porta de vidre. El saló disposa d’aire condicionat per poder gaudir de…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios