Montfalcó Murallat

Font: MorBCN

Has dormit alguna vegada a una vila fortificada? Les sensacions són molt diverses i intenses, potser la més sorprenent de totes és d’emprendre un viatge al passat, contemplant d’alt la colina l’horitzó, a l’espera temorosa d’un soroll que sembli que ja arriba l’exèrcit per prendre la fortalesa.

Montfalcó Murallat és un nucli compacte compost per diferents cases a l’interior de la muralla que l’envolta, situat al terme de Les Olugues, que es troba a la comarca de La Segarra (Lleida). Durant l’Edat Mitjana, el territori fou de gran importància, per tant se’l van disputar freqüentment. Avui el viatger gaudeix d’una experiència única amb la història passada i el descans de les comoditats del present.


Es aquesta comarca “terra de castells“, un lloc situat al centre de Catalunya des d’on surten camins antics que recorren paisatges suaus que fa més de cinc segles varen tenir gran importància estratègica. Es succeeixen les fortaleses i els nuclis defensius com el propi de Montfalcó Murallat, Florejacs, Concabella, Montcortés, les Pallargues o la torre de Vallferosa.

Allotjament

Cal Raich
Cal Raich

Montfalcó Murallat

Casa completa ( 1 – 8 places )

Viu l’encant d’una estància a una fortalesa medieval! Cal Raich, situada a l’emblemàtica fortalesa medieval de Montfalcó Murallat, al cor de…
Cal Estasia
Cal Estasia

Montfalcó Murallat

Casa completa ( 2 – 4 places )

Capacitat: 1 casa (4 places): 2 habitacions de matrimoni, 1 lavabo, 1 bany; característiques: interior: equip de música, rentadora, microones, calefacció…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios