Costa del Maresme

Font: #http://www.rockers.es/FORO/tabid/315/forumid/11/threadid/194617/scope/posts/Default.aspx##Eddie/Cesc##

Continuem amb el calor i encara sembla que les onades tornaran fins que no acabi l’estiu. Així que continuem la línia costera catalana i, després de visitar la Costa Daurada, arriba la Costa del Maresme a Barcelona.

Les principals destinacions són els termes de Calella, de Malgrat de Mar, de Pineda de Mar i el de Santa Susanna. A tots ells trobareu platges banyades pel Mar Mediterrani, serveis per gaudir amb tota la família com el Parc del Castell de Malgrat de Mar amb tots els seus jocs i itineraris botànics.

La platja de Pineda de Mar té una llargària de 3 kilòmetres i els més petits també trobaran l’esbarjo i els espais que necessiten. Una mostra de pintura de grans artistes sorprèn als visitants, que tenen al seu abast obres de Miró, de Tàpies, de Subirachs, entre d’altres, gràcies a la Fundació Tharrats.

Allotjaments

Cases rurals a la Costa del Maresme per aquest estiu:

Vallplana

Vallplana

Palafolls

Casa completa ( 4 – 20 places )

La masia es troba al terme de Palfolls, entre les províncies de Girona i Barcelona, limitant amb el Parc Natural del Montnegre. A la casa es podrà…
Can Rosich

Can Rosich

Santa Susanna

Per habitacions ( 2 – 12 places )

Masia envoltada de boscos, situada a la vall de Santa Susanna, a una distància de…
Masía Rural Can Pica

Masía Rural Can Pica

Tordera

Per habitacions ( 2 – 17 places )

Can Pica és un allotjament rural situat a una masia del segle XVII restaurada, ubicada al veïnat de Hostsanvinyà, terme municipal de Tordera, al centre del Parc del Montnegre…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios