El proper 27 de febrer es celebrarà a Amposta, davant de la Costa Daurada, la Festa de la Carxofa. Aprofitant la ocasió, també es celebraran les VIIIª Jornades Gastronòmiques de la Carxofa als restaurants de la localitat, des del 27 de febrer fins al 27 de març.

El Delta de l’Ebre s’ha caracteritzat, a més de per la bellesa de l’indret, per la qualitat dels seus productes. Destaquen l’arròs, cultiu local de fama internacional, i també, és clar, la carxofa.

El lloc elegit per la celebració és el Pavelló firal d’Amposta, que obrirà les seves portes a les 11:00 hores. Durant aquest diumenge, els viatgers que s’apropin tindran ocasió de visita la Casa de Fusta de forma gratuïta, on es mostra també una exposició sobre la flora y la fauna del territori.

Més informació | Festa de la Carxofa i a EscapadaRural.com

Allotjament

Participa de la festa i reserva plaça a les cases rurals d’Amposta:

Casa Rural Cocons
Casa Rural Cocons

Amposta

Casa completa ( 1 – 4 places )

La Casa Rural Cocons és una casa petita de camp completament reformada i adaptada a la vida actual. Consta de cuina-menjador, dues habitacions dobles i un lavabo. A l’exterior…

L´atmeller
L´atmeller

Amposta

Casa completa ( 1 – 4 places )

La Casa Rural l’Ametller és una petita casa de camp completament equipada. Amb cuina, menjador, habitació amb llit de matrimoni, cama simple i unes petites golfes…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios