Ruta del Cister a Catalunya

Font: kurrucucu

La Ruta del Cister és el recorregut més profund espiritualment que es pot realitzar a l’interior de Catalunya. Aquí es troben les reformes religioses de l’Edat Mitjana, l’empremta de l’orde social d’aquella època i les seves estructures de poder, inclòs la funció principal de l’arquitectura religiosa.

Però per al viatger modern senyala, aquesta ruta, el punt d’inici entre la història i el paisatge de tres comarques situades entre Tarragona i Lleida. Seguim, doncs, la línia que uneix els tres monestirs principals de Poblet, Santes Creus i Vallbona de les Monges.

Es pot a peu o BTT, tot sol o amb família. En aquest itinerari es donaran a conèixer la cultura, la natura i les tradicions de les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà y de l’Urgell. Com el Camí de Sant Jaume, la Ruta del Cister és el punt on es troben diverses èpoques d’un mateix mil·lenni. El fil conductor: l’arquitectura religiosa i la cultura que encara preserven dins els seus murs.

Allojtaments

Cases rurals de la Ruta del Cister:

Cal mas d'en Ramonet
Cal mas d’en Ramonet

Vilabella

Casa completa ( 6 – 10 places )

És una casa rural del segle XVIII que et permetrà gaudir de la tranquil·litat de la vida a un petit poble, amb les seves costums i amb la disponibilitat de tots els serveis del municipi…

Ca La Bacardina
Ca La Bacardina

Passanant

Casa completa ( 5 – 6 places )

el petit poble de Passanant es troba situada a la Conca de Barberà a 714 metres d’altitud, dins de la Ruta del Cister i la Vall de Riu Corb. Ca La Bacardina és una casa…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios