Via verde del Llobregat

Font: Quim

Ja es temps d’agafar la bicicleta que no traiem des de fa mesos i posar-se en forma sense haver d’anar-hi al gimnàs. Os proposem la Via Verda del Llobregat, un itinerari d’uns 6 kilòmetres de longitud per la zona nord de la província de Barcelona, comarca del Berguedà, on gaudirem del paisatge.

Les vies verdes són antics traçats ferroviaris que actualment s’estan rehabilitant per al seu ús públic. Allà on els ferrocarrils ara es troben senderistes, excursionistes i apassionats de la natural i el lleure. Malgrat la gran tasca que l’organització esta fent (ja són més de 7.600 kilòmetres de línies recuperades a tot el territori espanyol), aquesta via del Llobregat presenta dificultats per a les persones amb discapacitat.

Dos ponts, tres túnels i un recorregut natural i patrimonial des de la localitat de Berga, passant pel monestir de Pedret seguint el curs fluvial del riu Llobregat. El recorregut es lineal i fàcil, apte per a tota la família. Si no saps que fer, agafa la bici i gaudeix de Catalunya!

Allotjament

La Casanova de les Garrigues
La Casanova de les Garrigues

Berga

Casa completa ( 15 places )

La Casanova de les Garrigues té capacitat per a 15 persones, amb 6 habitacions dobles (2 amb cama de matrimoni) i 1 habitació triple. La casa té 2 sales de bany, cuina…
El galliner de Casa Palou
El galliner de Casa Palou

Sant Jordi de Cercs

Casa completa ( 2 – 12 places )

Casa Palou està situada al terme municipal de Cercs, al Berguedà, cosa que explica la seva gran riquesa de boscos i fonts, al centre d’aquest paratge es troba la masia de Casa…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios