Descobrim un petit indret ple d’història i envoltat de natura, on els viatgers i els 200 habitants residents de la vila gaudeixen de la tranquil·litat i del seu patrimoni artístic conservat. Es tracta de Castellar de n’Hug, a la comarca del Berguedà.

Als límits orientals del Parc Natural del Cadí-Moixerò, l’església de Santa Maria de n’Hug és el nucli de la vila, un temple romànic conservat des de fa més de 600 anys. L’entorn ofereix l’oportunitat de fer senderisme per rutes on la natura és la protagonista, como l’itinerari fins a les Fonts del Llobregat on neix el riu que desembocarà a Barcelona.

Per últim, la bona taula de l’interior de Catalunya és famosa arreu el territori. Aquí podrem degustar la gastronomia local i els productes de la terra i les receptes tradicionals, secrets d’un altre temps que ens arribem gustosament.

Allotjament

Cases rurals a Castellar de n’Hug:

Cal Xesc

Cal Xesc

Castellar de n´Hug

Casa completa ( 16 places )

Cal Xesc és una antiga casa de pagès ubicada a Castellar de n’Hug. Es troba al centre de la població i ha estat restaurada completament, respectant la arquitectura…
Masia Sarga

Masia Sarga

La Pobla de Lillet

Casa completa ( 13 – 16 places )

Situada a 2,5 km. del poble (accés asfaltat), al centre de la Vall de Lillet, envoltada de boscos i pastures. La masia té 300 m2 dividides en 3 plantes, de 100 m2 cadascuna. La planta…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios