Illes Medes

Font: Gencat

La reserva marina de les Illes Medes són un arxipèlag del Mar Mediterrani situat a la Costa Brava, Girona. Posseeixen un fons marí molt ric que atrau a investigadors d’arreu el món que estudien les seves característiques naturals any rere any. Aquesta reserva és una de les més importants del Mediterrani i la més extensa de Catalunya. En total n’hi ha 7 illes.

La desembocadura del riu Ter afavoreix la creació del fons marí de les Illes Medes. Es caracteritzen per tenir una gran riquesa en el seu ecosistema. El submarinisme a la zona esta controlat per la seva qualitat de espai protegit, recentment declarat com a Parc Natural.

Una bona opció per conèixer a fons les illes es realitzar un viatge en vaixell amb el fons de cristall per tal de no perdre’s res del que esdevé sota la superfície. Des de l’Estartit hi ha moltes empreses que ofereixen aquest servei i itineraris per fer submarinisme a la zona. També són habituals las conferències i exposicions d’aquest entorn natural a l’Estartit i a Torroella.

Allotjaments

Cases rurals a Torroella de Montgrí per gaudir de l’entorn de les Illes Medes:

Palau lo Mirador
Palau lo Mirador

Torroella de Montgrí

Per habitacions ( 10 – 26 places )

L’Hotel Palau Lo Mirador situat a la Costa Brava, al Baix Empordà, i a tan sols 7 kilòmetres de la platja, ha sabut conservar l’encant d’un palau reial del segle XIV. Les 10 habitacions…
Can Junqué
Can Junqué

Ullà

Casa completa ( 12 places )

Casa construïda al 1609 amb successives restauracions. Situada al mig del Baix Empordà, sota els massissos del Montgrí, al poble de Ullà. Envoltada d’amplis…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios