Té una mida d’uns 1.800 metres de llarg i uns 400 metres d’amplada, es troba a uns dos kilòmetres del port de Santa Pola, a la província d’Alacant i és l’única illa habitada de tota la Comunitat Valenciana: l’illa de Tabarca. Té, també, un plat únic i autòcton, l’olleta, imprescindible per als visitants.

També és un dels pocs indrets del territori valencià on la llengua s’ha mantingut impassible davant les influències externes i els seus habitants tenen como a llengua mare el valencià. Els visitants podran gaudir de les aigües cristal·lines, de la platja de Tabarca i, pot ser, de les activitats marítimes com el submarinisme. Un dia complet per gaudir de l’escapada al llevant mediterrani.


A més, passa per haver estat un territori històric, ja des de l’Edat Antiga, i més properament al segle XVIII amb Carles III, qui va manar construir les muralles per defensar la població i les famílies que arribavem lliberats de Tabarka, a Túnez. Avui el seu nucli es catalogat com a Conjunt Històric i Artístic. El seu fons maría ha estat declarat Reserva Marina del Mediterrani. Per arribar diverses empreses nàutiques ofereixen els seus serveis, una hora de trajecte tranquil per arribar a la illa de Tabarca.

Allotjament

Casa Rural Finca El Romero
Casa Rural Finca El Romero

Mutxamel

Casa completa ( 4 – 12 places )

El Romero disposa de 2 allotjaments de 6 places cadascun, 12 places en total, més de dues cames supletòries i instal·lacions esportives. A un ampli espai de 12.900…
Casa rural con encanto Ca LLuis
Casa rural con encanto Ca LLuis

Campell

Completa o habitacions ( 1 – 12 places )

La casa rural es lloga per habitacions o completa: Segona Planta, es compon de tres habitacions amb lavabo en cadascuna i una dutxa d’hidromassatge. A la Primera Planta es disposa de…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios