Font: Teresa

Un valor afegit al turisme rural que ja s’imposa com una activitat en sí mateixa: la gastronomia i les rutes per les regions catalanes on degustar els seus productes típics i plats més tradicionals. Turisme de Catalunya ha disposat diferents rutes per conèixer la cultura catalana i les seves zones amb “molt de gust”.

Des d’aquí et suggerim algunes de les rutes gastronòmiques més representatives que posen l’accent a cadascun dels productes tradicionals.

  • La Ruta del Vi on, juntament amb el sud de França, la producció de vins catalans és més important.
  • La Ruta de l’Oli, un producte molt Mediterrani i també molt català, base de l’alimentació de les famílies de tot el país.
  • La Ruta dels productes de muntanya i del bosc. Aquests itineraris proposen mostrar la gran varietat de productes amb que es fan molts plats catalans: herbes, fongs, bolets, castanyes, peixos de riu, etc.
  • La Ruta del Formatge. A les feries medievals de Catalunya hi trobarem varietat i  molt de gust. L’itinerari passa pels sabors del mató, el recuit o els formatges de vaca i ovella.
  • La Ruta del Rebost. Les masies sempre han tingut un rebost indispensable per al seu bon funcionament. El productes d’aquesta ruta fan un repàs de molts d’ells.

Allotjament

Cal Pauetó
Cal Pauetó

Penelles

Casa completa ( 22 – 30 places )

Gran casa senyorial de lloguer independent. Dues cases dividides en 3 apartaments intercomunicats, ideal per a grups grans, trobades familiars i actes d’empresa. Amb una…
Ca La Begoña
Ca La Begoña

Horta de Sant Joan

Casa completa ( 14 – 20 places )

Allotjament d’ús turístic a Horta de Sant Joan, amb unes vistes espectaculars dels ports de Beceite i roques de Benet des de la seva gran terrassa. Té 6 habitacions dobles i…
Mas la Miranda
Mas la Miranda

Sentfores

Casa completa ( 8 – 10 places )

Casa Rural de pedra, aïllada, recentement rehabilitada respectat al màxim la seva arquitectura i els elements originals, ubicada a 8 kilòmetres del centre de Vic…
Cal Rajoler d'Orfes
Cal Rajoler d’Orfes

Orfes

Casa completa ( 10 – 14 places )

Lloc ideal per a caps de setmana o vacances de famílies amb nins i grups d’amics. Envoltada d’un extens jardí, amb arbres centenaris, piscina protegida, barbacoa i talua de…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios