L’eslògan de l’Ajuntament d’Altafulla és “deixa’t embruixar”, i es que en aquest indret de la província de Tarragona, vora el Mar Mediterrani, es conserva una forta tradició esotèrica sobre les bruixes i altres personatges misteriosos. De fet, a finals del mes de juny es celebra la Nit de les Bruixes i de la màgia.

Històricament, aquest indret va establir-se a l’Edat Antiga com lloc de descans pels romans de l’antiga Tàrraco. A l’Edat Mitjana, emperò, va configurar-s’hi com la vila que avui conserva les seves estructures i patrimoni. El nucli històric conviu amb les llegendes, però encara queda més: la natura.

A un kilòmetre escàs es troba la platja, des del Cap Gros fins a la Roca del Gaià, sobre la qual i davant el Mediterrani s’erigeix el castell de Tamarit. Una excursió es presenta al viatger com a indispensable, d’altra banda, a la vil·la romana dels Munts, declarat com a Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Allotjament

Cases rurals a Altafulla i els seus voltants:

La Pallissa
La Pallissa

La Nou de Gaià

Casa completa ( 2 places )

La pallissa és un espai que hem adequat amb molta cura per oferir un allotjament de qualitat i amb encant. El nostre màxim interès és ser respectuosos amb les persones…
La Xaconera d' Ardenya
La Xaconera d’ Ardenya

La Riera de Gaià

Per habitacions ( 30 places )

Disposem de sis habitacions amb les que es poden allotjar de dos a quatre persones. Aquestes habitacions eren al seu origen les antigues cavallerisses i cadascuna d’elles està decorada amb…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios