Cases rurals a Cardona

Font: juan212

Ara pot ser no el valorem, però a l’Edat Mitjana, molt lluny de les primeres tecnologies que permetrien conservar els aliments, la Sal era una espècia molt i molt desitjada, gairebé imprescindible. La Vall Salina de Cardona va ser la font de riquesa de la vila, des d’on es va estendre el seu poder.

A l’interior de la província de Barcelona es troba la vila medieval de Cardona, on havia l’antic comtat homònim, que avui en dia pertany a la comarca del Bages. La visita a Cardona és una visita cultura i històrica que comença, ni més ni menys, el 23 d’abril del 986.

No falten les llegendes al voltant de la vila, com la que parla de la batalla entre el duc de Cardona i Guillem d’Anglesola (assistit pel diable), o com la de la Torre de la Minyona, un amor impossible entre una cristiana i un musulmà. La imaginació dels viatgers es desperta als carrerons de la vila de Cardona, estrets i pensats a la manera medieval. A sota, el món subterrani dels dominis de la Sal, l’ant or blanc.

Allotjament

Cases rutals a Cardona:

La Torre Blanca
La Torre Blanca

Cardona

Casa completa ( 14 places )

La Torre Blanca és una casa rústica i moderna al mateix temps. És alta i estilitzada i es troba a sobre d’un tossal petit, de forma que destaca el paisatge i ofereix unes vistes…
Hotel Bremon
Hotel Bremon

Cardona

Per habitacions ( 42 places )

Situat al casc antic de Cardona, a la seu de l’antiga escola de les Carmelites Vedrunes, la seva construcció es remunta al segle XIX. La rehabilitació ha estat realitzada…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios