Turisme rural a Figueres

Font: Luidger

El terme municipal de Figueres encara té molt per demostrar als que desconeixen aquest indret de la província de Girona, de la comarca de l’Alt Empordà. El Mar Mediterrani no es troba massa lluny i es aquest certament el centre neuràlgic de la zona turística coneguda com a Costa Brava.

Però a més del paisatge és la cultura la que ha fet famosa a Figueres arreu de Catalunya, especialment per la figura del singular Salvador Dalí. El propi geni va dirigir les obres del Teatre-Museu Dalí amb l’estil surrealista que caracteritzà tota la seva obra.

Però si s’ha de fer justícia aquí es va inventar el prototip de submarí de la mà de Narcís Monturiol, qui va construir el Ictíneo, la primera embarcació que es podia enfonsar dins al mar. La rambla, les terrasses, la cultura i la història esperen als visitants que s’apropin fins a Figueres. Des d’aquí, a més, es pot començar la ruta pel Cap de Creus i Cadaqués.

Allotjaments

Cases rurales a Figueres:

Mas Jonquer
Mas Jonquer

Vilanant

Per habitacions ( 15 places )

Combina tradició i una calculada modernitat sota la mirada de la muntanya del Canigó i la serena protecció del santuari de la Mare de Déu del mont. Està…
Can Caulas
Can Caulas

Vilabertran

Casa completa ( 8 places )

La casa va ser construïda a principis del segle XIX, però l’any 2002 fou renovada totalment, adaptant-s’hi a les normatives establertes per la dedicació al turisme…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios