Encara existeixen llocs a Catalunya on es mantenen els ritmes i els costum d’una vida que a les ciutats considerem passada, com les subhastes a la llotja del peix de Sant Carles de la Ràpita, la porta d’entrada al Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Situada al sud de la província de Tarragona, a la comarca de Montsià, és la capital gastronòmica del territori amb una cuina d’alta qualitat on dominen, es clar, els arrossos, el peix i el marisc d’aquest indret de la Costa Daurada. Aquesta regió té a més el privilegi de amagar la badia natural més gran d’Europa, la dels Alfacs juntament amb les seves platges.

Tan como si aneu com si veniu del Parc Natural del Delta de l’Ebre, després o abans de descobrir el seu paisatge, les seves 300.000 espècies diferents d’aus i el lloc on l’aigua salada del Mediterrani es troba amb el corren dolç de l’interior tarragoní, no oblideu visitar Sant Carles de la Ràpita, menjar (i menjar bé), aprofundir en la seva història i visitar les seves platges de noms suggerents (Hortets, Delícies, Suís…)

Allotjaments

Cases rurals a Sant Carles de la Ràpita:

L´atmeller
L´atmeller

Amposta

Casa completa ( 1 – 4 places )

La Casa Rural l’Ametller és una petita casa de camp completament reformada i adaptada a la vida actual. Té cuina-menjador, una habitació amb llit de matrimoni, tres…
Mas L'Esquerra de Gabriel
Mas L’Esquerra de Gabriel

Amposta

Casa completa ( 8 places )

L’Esquerra de Gabriel és una antiga masia on residien temporalment els pagesos que treballaven al cultiu de l’arròs. La casa es troba a 3 km. d’Amposta, al centre de…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios