Caldes Montbui es troba a la comarca del Vallès Oriental, a una zona de plegaments entre Sant Llorenç del Munt i l’Obac i la serra del Montseny, dos espais naturals sens dubta imprescindibles. Però la característica principal del terreny no és la seva bellesa sobre la superfície, sinó les aigües a 74 ºC que brollen sota ella.

Aquest fenomen natural ha propiciat que des de l’antiguitat la zona de Caldes de Montbui hagi estat ocupada per cultures com els romans, civilització de la qual es poden observar testimonis conservats. Els romans, per altra banda, sabien molt de comoditats i benestar, i en aquest aspecte les aigües termals no tenen igual. Si sumem la natura de sobre i sota la superfície, tenim un lloc ideal pels amants de la natura i la tranquil·litat.

A l’Oficina de Turisme de Caldes de Montbui trobareu més informació, tot i que us avancen algunes coses relacionades amb el turisme termal a la vila. Al Museu de Caldes de Montbui es troba tot allò relacionat amb el termalisme a la regió i la importància que aquest do de la terra ha tingut en el seu desenvolupament històric.

Si necessiteu una escapada de relaxant a Caldes de Montbui ho teniu molt fàcil (a 30 kilòmetres de Barcelona) als balnearis i llocs especialitzats com l’Hotel Balneari Termes Victòria. No os oblideu, també, de visitar les termes romanes de la vila, declarades Bé Cultural d’Interès Nacional.

Allotjament

Cases rurals a Caldes de Montbui i el seu entorn:

Can Caponet
Can Caponet

Lliçà d´Amunt

Per habitacions ( 2 – 8 places )

Masia restaurada a 20 minuts de Barcelona en una zona molt tranquil·la i amb serveis de massatge, SPA, sauna de vapor, piscina salada, cavalls, jardí de plantes aromàtiques, hort ecològic, sopars…
Can Batlles
Can Batlles

Riells del Fai

Casa completa ( 5 places )

Can Batlles és una masia situada al poble de Riells del Fai, manté l’activitat agrícola i és una de les hereves rurals importants del poble, està classificada al segle XVII però ha…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios