L’estiu encara no s’ha acabat i alguns ni tan sóls han començat les seves vacances. Tens pensat passar uns dies descobrint Catalunya? Et suggerim que visitis la comarca de La Garrotxa, on a la bellesa del paisatge se li sumen les festes i les activitats dels propers dies d’agost i setembre.

Així, el viatger tindrà l’oportunitat de conèixer la gastronomia, les tradicions d’aquest territori i el conjunt de la seva gent per completar la sortida. Al mateix temps es recórrer el seu paisatge volcànic i divers. Una selecció d’activitats d’estiu per als que encara no tenguin un pla per gaudir dels seus dies de descans.

Concerts i concursos al Vall de Bianya. El 20 d’agost tindrà lloc la famosa Nit de Jazz amb el quartet de Bianya i paral·lelament es donarà el III Concurs de Cocktails.

“Gresca a la fresca” a Santa Pau. Els caps de setmana d’aquest agost tenen programades diverses activitats a la vila medieval de Santa Pau. Fins al 21 d’agost, els viatgers podran gaudir d’espectacles, música tradicional com les sardanes i les revetlles populars. Més informació.

“La Cua del Drac”. Fa referència a les activitats que l’estela de la cua del drac va deixar després del seu ball a principis d’estiu durant la Festa del barri del Carme. Aquesta llista d’activitats i esdeveniments inclou observacions astronòmiques, festes majors dels barris d’Olot, excursions guiades per La Garrotxa o jornades gastronòmiques als restaurants de la zona, la “Cuina Volcànica”.

Allotjament

Cases rurals a Olot i altres zones de La Garrotxa:

Mas Violella
Mas Violella

Sant Joan les Fonts

Casa completa ( 2 – 20 places )

Mas Violella és una casa de pagès del segle XVIII amb parets fetes de pedra volcànica. Es confortable i t’ofereix tot el que necessites per passar uns dies de descoberta per…
El Rourell
El Rourell

Joanetes

Per habitacions ( 30 – 128 places )

El Rourell és una casa còmoda i funcional donat que es troba a la planta baixa. Té 130 places distribuïdes en dos blocs simètrics, amb habitacions de diferents…

Publica un comentario

*Los campos marcados son obligatorios