Ca La Laia

Torrelles de Foix, Barcelona

Distribución y capacidad

Ca la Laia

Allotjament sencer (tipus casa rural)

7 persones
2 matrimoni
3 individuals
21€
pers./nit (aprox)

Apartament Torrellenc

Allotjament sencer (tipus apartament)

2 persones
1 matrimoni
30€
pers./nit (aprox)

Condicions de la reserva

Avançament per reservar: Un 30% del total de la reserva.

Política de cancel·lació: Fins a 14 abans de l’arribada, devolució del 100% de l’avançament pagat. Fins a 7 abans de l’arribada, devolució del 50% de l’avançament pagat.

Fiança: No es requereix fiança.

Entrada a partir de les: 17:00

Sortida abans de les: 17:00

Altres normes de la casa:
INFORMACIÓ D’INTERÈS PEL CLIENT:

Com netegem la casa?
La nostra casa rural esta pensada per petits grups o famílies que gaudiran de l'espai exclusiu per ells. No hi ha cap estança compartida amb altres clients.
Les entrades a la casa, en cap cas es produirà abans de 48 hores de la sortida dels clients anteriors.
Volem transmetre la màxima tranquil·litat als nostres clients.
A Ca la Laia sovint ens han reconegut l'estat de neteja en què entreguem la casa. Ara, més que mai, hem extremat les mesures higièniques amb desinfectants alcohòlics ( hidroalcòlic higienitzant per superfícies) i deixant ventilar durant dos dies la casa abans d'entrar nous clients.

Què hi trobarem a la casa?
La nostra casa és de lloguer íntegre, és a dir, lloguem la casa completa. Cal que portis tot el menjar i productes de neteja personal.
La casa disposa d’estris necessaris per a les persones que l’ocupen.
A la cuina hi trobareu pastilles pel rentaplats. La cafetera és Dolce Gusto. Un fregall, baieta , 2 draps de cuina, 2 bosses de brossa, batedora, torradora, vaixella, paelles, safates, coberts, olla, cassola, pots, escorredora i tot el que considerem necessari per poder-vos preparar els àpats de l’estada.
La casa va equipada amb la roba de llit, 1 rotllo de paper higiènic per a cada bany, 1 assecador de cabell per compartir i 1 tovallola per persona.
La casa té una temperatura de confort recomanable. En cas de voler augmentar aquesta temperatura, o simplement perquè us vingui de gust tenir la llar de foc o estufa de pellets enceses, nosaltres us podem proporcionar llenya per a la llar de foc, a 9 € 12,5 kg. i 9 € sac de pellets. Per la barbacoa només acceptem carbó. Preu del sac 4,5 €.
La casa disposa de 2 extintors per la vostra seguretat.
Disposem d’una carpeta amb informació personalitzada sobre la zona on us trobeu i activitats que podeu realitzar.
El wifi és calalaia contrasenya: AAAAAAAA (8 a majúscules).
Quins serveis hi trobarem al poble?
Al poble trobareu petites botigues per comprar productes bàsics que pugueu necessitar: alimentació, pastisseria, farmàcia, bar, restaurants, vinateria, làctics de la mateixa vaqueria ubicada en el poble. També podreu comprar embotit artesà fet al mateix poble.

Obligacions del llogater
No es pot fumar en cap estança interior de la casa.
El llogater té la responsabilitat de deixar l’allotjament recollit i presentable.
Això inclou que la vaixella s’ha d deixar neta, la nevera sense restes de menjar i les escombraries s’han d’haver buidat.
No serà possible convidar a més persones de les que consti a la reserva.
Es prega ser respectuosos amb el descans dels veïns a partir de les 22.00 hores.

A quina hora podem arribar i a quina hem de sortir?
En l’últim E-mail de confirmació de la reserva, us demanem que aviseu de l’hora d’arribada. D’aquesta manera us podrem estar esperant a la mateixa casa a l’hora pactada. L’hora d’arribada, normalment es a partir de les 17 hores, tot i que depèn de la sortida dels possibles clients anteriors a la vostra arribada. La sortida dels caps de setmana és també fins a les 17.00 hores (podeu sol·licitar sortir més tard, sempre que la disponibilitat del següent dia, ho permeti). Les reserves de setmanes senceres, la sortida és fins les 11.00 hores.

Podem portar els nostres animals?
Es permeten animals de companyia, però sempre s’ha de consultar per aclarir quin tipus d’animal és i obtenir l’autorització de Ca la Laia. Hi ha un suplement de 10 € per estada en concepte de neteja adicional. En el cas de portar algun animal de companyia, us informem que no es podrà deixar mai sol a la casa, ni a dins ni a fora el pati.
Podem organitzar una festa / esdeveniment?
A la nostra casa no es permeten festes “tipus discoteca”, ni portar aparells de música externs (incloent-hi bafles) a la casa, ni col·locar altaveus o posar música a l’exterior dels allotjaments. Tampoc celebracions que impliquin un nombre de persones a la casa superior a la seva capacitat màxima. És molt important que respectis aquest punt donat que no tenim autorització legal per fer-les.

Es pot visitar la nostra casa abans de fer una reserva?
Totes les fotografies i la informació exposada de la casa que apareix a la web corresponen fidelment a la situació actual i real de la casa. Si vostè té la inquietud de venir a visitar-nos abans de formalitzar la reserva, només ens ho ha de sol·licitar i buscarem un dia per fer la visita.
Entrada - Sortida

Persones:

Pagament amb targeta
Avançament a pagar ara
Pagament amb targeta

Contacta sin compromiso:

(+34) 646 ...