Can Nentia

Fonteta, Girona

Distribución y capacidad

Can Nentia

Allotjament sencer (tipus casa rural)

9 persones
3 matrimoni
3 individuals
28€
pers./nit (aprox)

Condicions de la reserva

Avançament per reservar: Un 30% del total de la reserva.

Política de cancel·lació: Fins a 30 abans de l’arribada, devolució del 100% de l’avançament pagat. Fins a 15 abans de l’arribada, devolució del 50% de l’avançament pagat.

Fiança: No es requereix fiança.

Entrada a partir de les: 17:00

Sortida abans de les: 12:00

Altres normes de la casa:
A l'estiu la sortida serà a les 10:00
No s’accepten animals, si aquesta norma no es complís el propietari pot denegar l’entrada als clients.

Totes les persones majors de 14 anys que s’han d’allotjar, hauran de mostrar-nos el DNI o similar, per omplir les fitxes de comunicació de dades a la Policia de la Generalitat. Ordre 418/2010, de 5 d’agost.

El pagament de la quantitat a compte és el que confirma la reserva i us compromet a l’acceptació i el compliment de la normativa que ens haureu de signar a l’arribada. La resta del pagament s’haurà de fer en el moment de l’arribada. En cas d’intervenir més d’una família, ho abonarà la primera en arribar o es farà el pagament abans de l’arribada a la casa.

L’entrada a l’allotjament es farà a les 17 i la sortida a les 10 a l’estiu o les 12 a l’ hivern , si preveieu que arribareu després o sortireu abans d’aquestes hores, sisplau, feu-nos-ho saber. En temporada baixa i sempre que l’ endemà no entrin nous clients la sortida es podrà fer a les 17:00 o a les 18:00.

La casa ha estat llogada, només, per a la quantitat de persones que figuren en el document de reserva. Per tenir convidats ho haureu de pactar abans amb els propietaris. S’entén per convidat la persona que passa el dia a Can Nentia amb dret a utilitzar alguns equipaments, sense dormir i, que sobrepassa la quantitat de persones que tenim assignada, només podran ser convidats amb autorització expressa del propietari i signant el corresponent compromís de responsabilitat. El propietari pot no autoritzar l’entrada de convidats.

A la vostra arribada us ensenyarem l’allotjament per comprovar que tot està correcte heu de tornar-lo en idèntiques condicions, el dia de la sortida, s’ha de deixar la cuina neta, rentar els plats i llençar les escombraries.
En cas de desperfectes, ho heu de comunicar als propietaris perquè ho puguin reparar tot seguit.

Tenim a la vostra disposició un llitet de viatge que col•locarem de forma gratuïta per els menors de 2 anys.

També us podem col•locar un llit supletori que no està inclòs en el preu.

Els propietaris es reserven el dret de poder entrar en l’allotjament sempre que ho creguin convenient i les circumstàncies ho exigeixin (olors dubtoses, foc, llums encesos, finestres obertes en dia de pluja...)

Cal anar molt alerta amb la llar de foc i la barbacoa, quan aneu a dormir o marxeu de la casa, cal deixar-la apagada i amb els mobles apartats. No deixeu els nens sols amb el foc ni permeteu que el remenin o hi juguin.

No es poden encendre espelmes ni cap estri que tingui flama o que sigui susceptible de provocar un incendi.

No està permès fumar a les habitacions.

Cal respectar els espais i la tranquil•litat dels veïns, a les 24 h. heu de baixar el volum de la música, la televisió i les tertúlies.
ZONA PISCINA:
 Cal que dugueu la vostra pròpia tovallola de bany.
 Cal que els nens que no saben nedar duguin un dispositiu (armilla, bombolleta, etc.).
 És obligatori dutxar-se abans de banyar-se.
 És responsabilitat dels pares la vigilància dels nens tant en hores de bany com fóra d’aquestes.
 La utilització és gratuïta pels clients allotjats a Can Nentia, per els convidats s’estableix un preu de 5 €uros per dia, prèvia autorització de Can Nentia.
 Can Nentia es reserva el dret de tancar-la en cas de patir alguna avaria o per causa de força major.
 Ajudeu a mantenir la piscina neta i feu-ne un bon ús, tots en sortirem beneficiats.


NO ES PERMET

 L’entrada als menors de 14 anys, si no van acompanyats d’una persona adulta.
 Fumar, menjar, ni accedir amb sabates de carrer a tot el recinte de la instal•lació.
 Introduir objectes de vidre, o de qualsevol altre material que es pugui trencar.
 L’accés a la zona de bany a persones que pateixin malalties dèrmiques.

Si algun punt d’aquests no es complís, els propietaris us ho faran saber i no serà permès.

La Propietat no es fa responsable de les conseqüències personals o materials ocasionades per l’ us dels espais i elements d’oci interns i externs que es detallen a continuació: Zones exteriors, piscina i jardins, així com tot el seu contingut.

Demanem la vostra col•laboració per ser respectuosos amb el Medi ambient fent estalvi d’aigua, energia, llenya, calefacció i de tot allò que sigui prescindible.

A Can Nentia ens esforcem per compartir amb els nostres clients una casa de qualitat i en bon estat, per això ús demanem que la cuideu i respecteu com es mereix.

Can Nentia està adherit al Sistema Arbitral de Consum de Catalunya amb núm. de distintiu 3895, i faculta al client contractant a optar per la via extrajudicial i voluntària, amb caràcter vinculant i gratuïta, que ofereix la Junta Arbitral de Consum de Catalunya per tal de resoldre les divergències que puguin sorgir.
Entrada - Sortida

Persones:

Veure preus

Contacta sin compromiso:

(+34) 972 ...