Vols eliminar "Cruïlles" dels llocs on has estat? No es poden eliminar valoracions de racons o de destinacions. No es pot treure el "Hi he estat" perquè tens publicada una Opinió sobre aquest lloc :)

Cruïlles es una villa del Baix Empordà que actualmente forma parte del municipio de "Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura".
Dispuso de municipio propio hasta el 1973, año en que se fusionó con Monells y Sant Sadurní de l'Heura para formar el municipio actual, del cual es el centro administrativo.

El vasto territorio de Cruïlla se extiende desde la plana de l'Empordà hasta ocupar gran parte del macizo de las Gavarres.

Históricamente el pueblo perteneció a la baronía de Cruïlles que, en el siglo XIII, también adquirió la villa de Peratallada.

Entre sus lugares de interés destacan la torre del Castell, el monasterio de Sant Miquel de Cruïlles, la iglesia parroquial de Santa Eulàlia de Cruïlles, y la ermita de la Mare de Déu de l'Esperança.

Veure'n mésFotos


Com arribar-hi


Opinions

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
5
1 opinió

Deixa la teva opinió

Què diuen altres viatgers

Marta

"Un pequeño gran pueblo."

Cruïlles es un pueblo medieval con un nucleo muy pequeño que mantiene todavía su estructura circular debido a la antigua muralla del pueblo.... Més
Va a ser a De Gener 2015, en família